fredag 24 september 2010

Nya skor!

 Idag när vi var på promenad i Halmstad förklarade Poppy för oss varför hon inte kan gåträna. Det beror på att hon inte har några passande skor!

Se så bedrövad hon ser ut! Ville inte ens visa sina fötter som endast var iklädda strumpor för fotografen. Att hon hade finaste koftan och mössan spelade ingen roll, purken var hon i alla fall.



Så vi hade inget annat val än att ta oss till närmaste affär för Poppy var shoppingsugen! Mormor lovade att hjälpa till!













Och många affärer senare kan Poppy stolt visa upp sig på lekplatsen som ägare till ett par fina Kavatskor!

3 kommentarer:

  1. Finaste tjejen! Men visst tyckte hon det var jättetrist egentligen att shoppa? Farmors favoriter tycker inte det är kul i affärer, det gör faktiskt inte farmor heller. Tror bara våran Poppy låtsades gilla det för att göra söta mor glad. Shopping är ett tyvärr ibland nödvändigt ont, ett ogudaktigt slöseri med god sticktid, och det vet våran Poppy mycket väl!

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Så sant!

    Att gunga, gräva i sandlådan, krypa, leka med sladdar, stå upp, kleta med tomater, dra i garnnystan, leka med fjärrkontrollen och dra i skosnören är mycket mycket mycket roligare än att shoppa tycker Poppy!

    SvaraRadera
  3. Visste väl att våran Poppy är av det rätta virket!

    Kram!

    SvaraRadera