måndag 20 september 2010

Aloe Vera är bra om du ska lära dig stå!

Idag var vi bjuda till en liten mysig fikastund och Aloe vera försäljning av märket Forever hemma hos Hanna.

Innan vi gick hem till Hanna hann vi med en snabbis på Öppnis, som ligger vägg i vägg. Därför var Poppy lite trött när vi väl kom hem till Hanna och Casper. Casper var också lite trött och Poppy glömde sina sorger när han började gråta.


Poppy ville absolut inte äta något alls, klockan tickade och jag trodde hon var vrålhungrig, men inte en sked gled ner. Tills Alva bjöd på sina bokstavskex. Då slank plötsligt flera kex ner i den övrigt tomma kistan.
Sen, mitt i alla ångor från dryckerna baserade på Aloe Vera, fick Poppy superkrafter, och ställde sig upp helt själv, och kunde sedan med lite hjälp, göra om bedriften, dvs visa att hon nu kan stå upp. Och det är inte tiden som räknas, det är tanken:-)

1 kommentar:

  1. Så himla duktig hon är! Vår fina lilla marsipanros, innan vi vet ordet av springer hon ute om nätterna och orsakar mor och far grå hår!

    Ja, tänk så intressant det kan vara att studera andras sorger. Ett märkligt fenomen. Blir man sen bjuden på mumsiga kex kan man inte bli på annat än gott humör och vilja sträcka sej upp mot himmelen :-)

    Men vadå Aloe Vera drycker? Det har jag aldrig hört talas om. Låter spännande.

    Kram!

    SvaraRadera