söndag 19 september 2010

En inte så regnig valdag

Igår regnade tyvärr vår svamppromenad bort. Vi satt i bilen allihop med bästa promenadskorna på, och tomma svamppåsar i fickorna, och såg dystert hur regnet öste ner på bilen. Men idag tittade solen fram, och eftersom vi redan hade rörstat var det fritt fram att traska ut i skogen!

Poppy stormtrivdes och plockade både pinnar och stenar.
Hon provsmakade även sina fynd.


Blåbär är smaskigt! Ulf och jag hittade några stackars blåbär som vi matade Poppy med(, och små knappnålskantareller som får bli mer krydda än substans i vår kvällsmat.) Poppy härmar Ulf, skrapar han på marken vill hon också prova, såklart!


Efter promenaden tog vi en fika på ett närliggande café. Poppy tyckte dock att det var jobbigt. Det var många barn där, och hon höll hårt i både sin vagn och sitt bröd så att inte andra barn skulle komma åt dem.


Sen storhandlades det på Coop. När Ulf var i kassan tränade Poppy inför sina kommande flyglektioner i helikopterflygning. Och äntligen passar den fina body´n från Småfolk!

s

2 kommentarer:

  1. Ännu en spännande och smakrik dag! Och helt klart en lysande naturbegåvning när det gäller helikopterframförande.

    Har äntligen kommit in här nu, efter 20 min seg väntan. Men det gick i alla fall, till skillnad mot tidigare idag. Skitinternet, skitdator, skitval!!!

    Men våran Poppy lyser upp, när man äntligen får se henne. Kram till er alla!

    SvaraRadera
  2. Åh, nu (på jobbet) kunde jag se filmen också! Hon är för go, våran Poppy!

    Kram!

    SvaraRadera