torsdag 16 september 2010

Full fart på öppnis!

Idag skulle jag till spec.mödravårdcentralen, och det tycker Poppy är, blä! Jag måste ta massa prover, bli klämd på, och Poppy ska ligga snällt i vagnen och vara tyst. För detta krävs en rejäl muta, så jag lovade henne en snabbvisit på öppnis efteråt.

Där var det packat med folk och Poppy stormtrivdes! Det var 12 barn med tillhörande förälder. Alla föräldrar såg ut att ha huvudvärk, alla småbarn såg ut att vara i toppform.
Det var full rulle och hon ville inte gå hem! Men gissa vem som somnade redan i vagnsförrådet på väg hem av ren utmattning?




Med tanke på vilken hand hon skallrar mest med får vi kanske gissa på att hon är högerhänt?







När vi kom hem passade Poppy på att hjälpa Ulf med hans nya företagsskrivare. Igår muttrande han något väldigt när den skulle installeras, och idag ville Poppy ge honom en glad överraskning när han kom hem! Men ingen fara, hon fixade bara bort plastfilmen som skyddade displayen!





1 kommentar:

  1. Låter som en bra dag på jobbet på det hela taget. Fast det låter förstås rysligt tradigt, rent av plågsamt, att vara förvisad till overksamhet i evigheters evigheter, det kan vem som helst bli putt på. Tur att det finns annat som sen kan kompensera lidandet.

    Lustigt att den vänsterhänte får ett högerhänt barn och den högerhänte ett vänsterhänt (Alex).

    Kram till er alla!

    SvaraRadera