fredag 20 augusti 2010

Zeta och hoptimisten

Igår träffade vi Alva igen för att ta en fin-fika på Zeta trädgård.
Det var fint väder och vi åt smaskig tomat- och paprikasoppa samt lite barnmat. Vad Poppy och Alva talade om kan ni se här! http://alvaliten.blogspot.com/2010/08/gallimatias.html
Alvas mamma hittade jättesöta dekorationsfåglar. Alvas mamma ville verkligen få Alva att gilla fåglarna, så Alva skulle skrapa ihop kronorna som glidit ur fickorna och hamnat i vagnen och åka och köpa en till sin mamma. Observera likheten av fågelfiguren på Alvas tröja, kontra stenvarianten!Men Alva hade andra tankar om lämpliga morsdagspresenter.


När vi kom hem låg ett paket i brevlådan. Poppy tyckte klänningen från farmor var ok, men vykortet betydligt roligare. Vi misstänker att det härstammar från faster Karins affär! Klänningen i sin helhet kan ni titta på här!


Sen tog vi det lite lugnt och lekte med en gammal leksak som jag ärvt från min farfar, metall och spiral, det är grejer det!
Men till vår förvåning så har de tryckt upp en ny upplaga av den 50-åriga grodan!
Kanske behöver vi grodans kompis också? Se hela kollektionen, tyvärr i plats här

Nu försöker jag packa inför kommande Spanien resa, bilen går hemifrån 03.00 inatt! Poppy gör sitt bästa för att jag ska glömma saker. Med lite otur får hon gå med samma blöja hela veckan lång!

1 kommentar:

  1. Så härligt att kortet föll på läppen, fina kort kan man aldrig få för många av, att slita och bita i. Hoppas klänningen kan komma till användning. Har en tröja klar nu, en som inte liknar nåt annat här på denna jord. Ska lägga in en bild i kväll.

    Jag ringer i kväll och önskar er lycklig resa på riktigt!

    Kram till er alla!

    SvaraRadera