tisdag 17 augusti 2010

Ingen dramatik

Så börjar min första riktiga dag som föräldraledig lida mot sitt slut, och för att summera lite så här framåt halv fyra på eftermiddagen så har det inte varit någon större dramatik. Dagen har flutit på mest som de brukar. Vi har ätit, tagit en promenad och lekt en del.


Som det kanske syns på bilden så har Poppy varit på sitt mest strålande humör. Jag tycker mig också se att hennes tendenser till skelögdhet är på tillbakagång. Men vad vet jag.


Det som varit mest spännande idag har annars varit att Poppy lägger allt mer tid på att stå upp. De senaste dagarna har hon i stort sett bara velat stå upp oavsett av vad vi planerat att hon ska göra. I dag har hon tagit tag i det där med att ställa sig upp själv på allvar. I och för sig så ställde hon sig redan för någon vecka sedan mot babypoolens sarg, men nu under eftermiddagen har hon ställt sig upp alldeles själv fyra gånger mot lite olika saker. Mycket imponerande, men också lite oroligt. Inte minst som hon bland annat gjorde det uppe på soffan, vilket ju kanske inte känns som det säkraste stället att börja sin karriär som stå-uppare.

1 kommentar:

  1. Våran finaste tjej, så redig hon är! Fast klart stå-upp-alldeles-själv-ställena kunde kanske väljas med någon större omsorg. Men självständiga unga damer bryr sej sällan om vad gamla pappor - eller mammor vad det anbelangar - anser, de står sin egen väg.

    Och visst är tendensen till skelögdhet minimal och förmodligen borta innan ni hinner blinka.

    Kommer nog ett brev i morgon.

    Ha det så jättegott allihop!

    Kram

    SvaraRadera