måndag 30 augusti 2010

Myggbett och Alvabett

Efter trädgårdspysslandet igår fick Poppy med sig fem stora kliande minnen. Fyra myggbett i pannan och ett bakom örat. Vi verkar ha en mygginflation i Huddinge, för efter kl 14.00 är det mygg som under skymningstimmen i Norrland i juli. Tror jag, har aldrig varit där. Många är de alla fall, mina ben har inte blivit skonade och ser ut som polkadot strumpbyxor.

Det var lite synd om Poppan med alla fula prickar så vi gick till HM och köpte gulliga hårspännsfjärilar.

I Huddinge träffade vi också Alva. En vecka utan henne, Poppy var så glad över återträffen att hon ville äta upp Alva med hull och filt. Alva var mer tveksam.
Istället knaprade Alva på en påse kex, påsen alltså, innehållet roade sig Poppy med att sprida ut över golvet.
Efter mycket ormande i vagnen fick Poppy sitta lite i Alvas mammas knä. Det var inte fel det!
Dessutom var vi på shoppingtur i en second hand affär. Poppy fick en gåstol, en skallra och en body. Allt för en ringa summa av 70kr!

1 kommentar:

  1. Stackars finaste marsipanrosen! Men det är klart myggen vill äta upp henne, vem skulle inte vilja det? Men roligt är det inte att vara myggens favorit, vem som helst kan då behöva nåt att muntra upp sej med. Jättefint spänne, men gåstol??? Har hon inte redan en?

    Hoppas det kom ett brev med posten idag, det blev lite knöligt när jag la det på brevlådan så jag blev nästan lite rädd att det kanske fastnade halvvägs ner.

    Kram till er alla!

    SvaraRadera