måndag 17 februari 2014

Riktigt kött

När Poppy och jag var och handlade på Coop härom dagen fick hon provsmaka entrecote. Hon åt både en och två provsmaksbitar. Väl hemma tog jag upp detta med Ulf, och vi kom fram till att det kanske blivit lite väl mycket halvfabrikat. Mamma Scan, blodpudding, prinskorv, falukorv och färdiga hamburgebiffar.

Så, vi köpte den blodigaste köttabiten vi kunde hitta. Det kändes lite lustigt att köpa kött som inte någon av oss vuxna tänkte äta. Därför fick barnen själva tillreda middagen.

Och blodig biff och gräddsås till trots, så var det spaghettin som gick åt fortast.


4 kommentarer:

  1. Kanske kan ni slå mig en signal nästa gång ni ska tillaga kött!

    SvaraRadera
  2. Kan tillägga att minutbiff är rätt torrt och segt. Testa bankad och marinerad lövbiff nästa gång.

    SvaraRadera
  3. Ja, det såg trist ut. Ska kolla med dig nästa gång!

    SvaraRadera
  4. Mer riktigt kött för Poppy och Eddie!/med kramar från mormor

    SvaraRadera