torsdag 5 augusti 2021

Tosselilla: tips plus en hyllning och sågning

 Japp! 

Så blev det Tosselilla. Som jag hört om hela livet men aldrig besökt tidigare.

Vi fick billigare biljetter via Ica- kan vara ett bra tips! 20% är ju en hel del!

Kom dit 09.40 och kom in även om de öppnar attraktionerna först 10.00. Tips! Kom dit tidigt och lek på alla fina lekplatser och studsmattor!

10.00 hängde vi vid Vilda Musen eftersom vi trodde det fort skulle bli kö där. Sant. Men! Personalen dök upp först 10.15 och första åker kom igång 10.20 så det kändes segt.

Trots Corona var det ganska mycket köer till vissa grejer, och gokarten var nog 40 minuter, så vi orkade bara köra en gång. I övrigt var det många opopulära grejer vi kunde åka mycket i:). Även vattenlandet hade hanterbara köer och jag åkte och hade riktigt kul. Ovanligt!  Kunde kanske haft nån ”ström” och någon till bana. Men i stort kul.

Minus: personalen var uppdelad i två grupper. Några helt underbara men tyvärr flera helg oengagerade. När ett barn kommit hovstat upp på en kana men vare sig ville åka eller ta dig ner sket personalen helt i barnet. Vid hoppgrejerna hälsade de inte på barnen utan parade bara (på främmande språk) med varandra utan att ens prata med barnen vid invägningen. Många tomma blickar. De yngre var generellt sämre rekrytering än de äldre som skojade och var på lekhumör:) Personalen drog ner ett poängsteg.

Maten. Omg. Även för oss som gillar skräpmat var detta skräpigt. Ett snäpp till.

Summa! Vi hade superkul och kunde inte få nog, Haninge med allt. Men personal och mat var så illa så det bara blir 3 poäng av 5. Men… vi återkommer nog!












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar