söndag 10 november 2013

Halmstad, igen!

Sista chansen före nya jobbet, att bara vara i Halmstad, utan julstress eller påskkärringar. Eftersom pappaMorfar är ledig, så måste man ju bara passa på. Och mormor gör så goda våfflor!

Vi inledde veckan med regn. Jättetråkigt regn. Men, vi var och myste på restaurangen Börje Olssons och sen gick vi och såg filmen "flygplan" på bio! Riktig bio!
Jag tyckte filmen var kass. Förutsägbarheten var enorm, till och med för en tecknad film. Ingen humor, och tja, som en uppföljare till "bilar" som kan vara bonusmaterial på en dvd. Men som barnen inte vill se. Tyckte jag. Morfar somnade under filmen.
Barnen tyckte filmen var så bra att Poppy inte hann lämna salongen för att kissa. Så fort eftertexterna kom på fick vi rusa till en nödutgång, som gick UT. Allt pep och en vakt kom. Men hon kissade inte på sig, och missade inte filmen. Som i hennes tycke var toppen.

Vi hann också med lite loppisletade. Jag hittade en ÄKTA Gucci från dåtid. Med lappar kvar! För liten för P men så fantastisk! Får bli konst på väggen hemma.

I morse väckte Eddie mormor och krävde mannagrynsgröt. Självklart fick han det i arla morgonstund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar