söndag 20 mars 2011

Husmusen

Edward och jag har bott på avdelningen "husmusen". Tema Bamse om någon inte förstod namnvalet. Husmusen innebär ständig bevakning. Men idag blev vi förflyttade till Skalman. Det innebär enkelrum och bara besök av personal varannan timme!

Edward mår sådär, även om vi har bättre boende. Han klara sig utan syrgas, och kan äta från flaska. Men han kräks ofta och mycket, samt behöver rensa näsan väldigt ofta.



Idag fick Poppy besöka oss. Poppy kramade Edward. Edward skrek. Men inte pga kramen utan för att han var hungrig.


Innan vi fick enkelrummet passade vi på att njuta av den lyx det innebar att ha sköterskor som passade upp oss hela tiden och skapade en möjlighet att känna hur det var före Edwards tid. Bara mamma, pappa, Poppy på promenad!  Så vi smet ut till närmaste lekplats. Vädret gick ju inte att klaga på!



1 kommentar:

  1. Vår älskade lille Eddie, stackars liten! Men så skönt att det i alla fall blivit bättre, även om vi hoppats på så mycket mer.

    Men så jättehärligt med lite utelek med både mamma och pappa! Det ser verkligen härligt ut. Och så bra att Poppy får komma med in på rummet nu! Det måste ju kännas bättre för alla.

    Hoppas nu innerligt att tillfrisknandet går fort och att ni snart är hemma igen, friska och krya!

    Vi tänker så på er, hela tiden, kram till er alla!

    SvaraRadera