söndag 20 mars 2011

Alla hemma

Idag fick Edward permission från sjukhuset och kom hem. Dealen är att han ska fortätta att äta bra för att få vara hemma. I morgon kommer det en patrull med sjukvårdskunniga och ska mäta och väga och håller han inte måttet åker han tillbaka till sjukhuset. Men trots allt, det är skönt att hela familjen är samlad igen.


I förmiddags var jag och Poppy på Rådsparken, och nu var det faktiskt öppen. Poppy tittade på får och kaniner och några hönor, fast dem gick in när vi närmade oss, och mest på hamstrarna som finns i en spilta i stallet.


Nu har vi precis ätit pannkakor. Poppy är väldigt förtjust i pannkakor, men har svårt att hålla sig ifrån att strunta i själva pannkakorna för att i stället bara gegga runt med händerna i sylt och grädde.

1 kommentar:

  1. Så härligt att ni alla är hemma nu, hoppas innerligt det fortsätter att förbättras för vår stackars lille Eddie och att han får fortsätta vara hemma!

    Låter kul med kaniner och hamstrar, men naturligtvis främjar såna äventyr matlusten. Och då är väl sylt och grädde - med pannkakor som underlag - den perfekta måltiden att återuppbygga krafterna, helt självklart!

    Kram i massor till er alla!

    SvaraRadera