torsdag 31 mars 2011

Abrakadabra

I våra drömmar var vi i Aspuddsparken igår. Skinande sol, 15 grader varmt och nyfödda killingar. I verkligheten sken visserligen solen, men termometern stannade precis över nollan. Så parken fick vänta till förmån för Abrakadabra lekland.

Poppy, Eddie och jag åkte dit tidigt i ottan, närmare bestämt kl 10.00, och mötte upp Alva där. Inne i leklandet var det bara vi, samt en liten pojke. Så det fanns massor av utrymme för bus.


Även om det fanns mycket att göra, var vår Edward Baudolino en av huvudattraktionerna.


7,8,9...Alva vann första matchen.


Till min fasa verkar Poppy ha ett gott öga till bollar. Jag som hade tänkt att hennes hobby skulle vara simning (inomhus och mysig miljö för medföljande föräldrar).
Alva var riktigt modig och stuffade runt en massa på egen hand. Poppy var lite osäker, första besöket, underliga klätterställningar, och lite vinglig på foten, men lovar att träna hemma i soffan och tävla med Alva i klättring till nästa gång.

Alva hade svårt att välja, snäll foglig docka eller rolig gnällig Eddie.



Efter över två timmar inne i leklandet tog vi en sväng till myrorna. Där köpte vi en handfull plastdjur. De kändes lite lortiga och behövde bada. Poppy tog på sig ansvaret och gav dem en rejäl omgång med diskborsten.


Innan Ulf kom hem hann vi även leka lite ute på gatan. Här är Eddie redo!

Poppy gillat toppluvan, men är det Eddie eller är det en gnom?


1 kommentar:

  1. En sån härlig dag! Vem hade inte velat flänga runt med alla roligheter där?!?

    Men stackars liten gnom-Eddie! Ska aldrig göra sån huva mer, jag lovar :-(

    Ha det så jättegott allihop!
    Kram

    SvaraRadera