lördag 1 januari 2011

Gott nytt år!!!

Vi hade en riktigt trevlig avslutning på det gamla året, och en härlig start på det nya!

Nyårsnatten firades hemma på Venusvägen. Eller nästan hemma, i ett annat hus, men ett hus som ser precis ut som vårt, undantaget lite andra möbler och en bastu. Samt en annan katt. Så skönt att slippa fundera på hur man skulle ta sig hem efter tolvslaget när snö hade utlovats. Fast eftersom ingen hade skottat vägen mellan grannarna och oss på nyårsnatten, fick vi ändå känna på att pulsa hem och få snö i skorna.

Här är Poppy och värdinnan Jaana.


Och här ser vi Poppy som hjälper Sebastian att spela tv-spel.


Vid tolvslaget var vi såklart ute, och alla fick något skumpigt att dricka. Men Poppy blev lite rädd så  vi gömde oss på altanen.


Men hon kunde ändå inte låta bli att förundrat titta på fyrverkerierna.


Utrustad med rejäla hörlurar och skyddad av två starka män så blev det lite utevistelse i alla fall.


Fast skönt att det att komma in. Och svårt att hålla ögonen uppe av alla nya upplevelser. Dessutom var klockan halv ett så sömnen borde vara nära.


Men icke. När resten av sällskapet kom in och bokade sig på mattan för att Poppy ville gåträna hela tiden, och Seppo fångade bollar och minipumpor, så blev hon en piggus igen, och somnade inte före vi kom hem, vid tvåtiden.
Gott nytt år önskar Poppy och resten av familjen!

1 kommentar:

  1. Åh, så trevligt ni verkar ha haft det! Och våran Poppy är en partytjej, inte tu tal om saken. Men vadå trött och sömning? Kan man inte få vila ögonen mot allt ljus en stund utn att bli beskylld för både den ena och den andra hemskheten? Är man sin fars dotter viker man inte ner sej så där utan vidare, lika bra att ni lär er det!

    Däremot kan man med äran i behåll visst få tycka att det är lite otäckt med en massa väsen som smäller och mullrar och väser och har sej.

    Önskar er alla en riktigt god fortsättning på det nya året med massor med kul och spännande härligheter!

    Kram till er alla!

    SvaraRadera