måndag 24 januari 2011

Nyttigheter

Poppys matvanor är mycket speciella. Ibland kan hon tänka sig att äta, ibland inte alls. Idag är det ju lite synd om henne. Dels var det en lång dag på sjukhuset, dels är hon lite småkrasslig med hosta.  Så en sådan här dag får damen själv bestämma vad som ska ätas.

Hon började morgonen med lite välling. Sen har hon käkat av kosten nedan. Jordgubbar från Egypten, Safari yoghurt i minibägare, del av en semla samt fyra köttbullar.
På vår favoritaffär hade de också rea på flingor. Kelloggs K med jordgubbe och choklad för 10 kr! En höjdare att både äta, sortera och organisera! Sockrade som tusan men gled in som om det var godaste godiset, och kanske är de aningen bättre än annat i godishyllan.

När man ger Poppy sån mat kanske man inte vill berätta det för alla och allt. Eller tanten på bvc. En annan hemlighet är att Poppy ofta går i pyjamas hela dagen när vi inte ska till öppnis eller andra aktiviteter. Något som inte Poppys pappa vet om.


Och andra nyttigheter, för ansiktet! Poppy satt hela kvällen igår och funderade ut värdiga vinnare i vår tävling. Hon testade samtliga produkter, och småpratade även med dem, allt för att veta vem som bäst behövde dem.
Och vinnarna är...

LenaL
Alvas mamma och pappa
Karin
och Soile.

(Snart dyker vinsterna  upp hemma i brevlådorna)
Deras motiveringar finns som kommentarer under tävlingsinlägget.

4 kommentarer:

  1. Säga vad man vill om kosthållet, men omväxlande är den i alla fall :-) Och efter en sån dag kan man faktiskt vara värd att själv bestämma, så det så.

    Och en sån engagerad domare, så skulle det vara på alla tävlingar! Djupt imponerad, och djupt tacksam att få ha blivit utvald! Tack allra bästa domaren!

    SvaraRadera
  2. Tackar sa mycket! Dessutom kan jag tala om att Poppys kusiner nastan aldrig har 'riktiga' klader hemma. Alex fragar ofta vart vi ska nar jag borjar kla pa honom. Kram

    SvaraRadera
  3. Tack så mycket! Vilken överraskning.Varma kramar från Soile

    SvaraRadera