tisdag 4 januari 2011

Modeshow

Visst är det tur att Poppy gillar att prova kläder, i synnerhet eftersom både mamma, mormor och farmor har en tendens att ge henne mjuka presenter.

Igår var vi som tidigare omnämnts och shoppade vinterkläder på rea. Resultatet blev vid närmare eftertanke sådär, eller snarare, såhär...

"Name it" jacka för 150kr, och skidbyxor från Myrorna för 60kr.
Nä, även med bästa vilja i världen går det inte att inbilla sig att Poppy ska kunna traska runt i tunga kängor i snö med dessa plagg på. Men fynd var det ju, så jag beslöt mig för att spara dem till nästa vinter!

Idag samlade vi nya krafter. Vi hade tänkt att lämna en säck med för små kläder till vår lokala second hand shop, där man får pengar för de plagg de säljer, de osålda går till behövande barn i u-länder. Men givetvis hade de jullov, när vi kom kämpandes med stor påse på oskottade vägar.

För att muntra upp oss hittade vi följande fynd på KappAhl, jacka a 100kr, varma byxor (ej vattentäta) för femtilappen. Visst passar de bra!? Och färgerna stämmer fint med gårdagens fynd, tydligen ska vinterplagg vara lilablå och svarta i år.


Och slutligen ser vi här Poppy med sina favoriter, min iphone, Elmo, och dagens present, från HM, Elmo tröja a 30kr. Dagens bästa fynd va?

2 kommentarer:

  1. Haha, nä de var kanske lite väl stora...Kappahl-jackan ser ut att passa bättre! Elmotröjan måste vi ut och leta efter imorgon.

    SvaraRadera
  2. De blir jättebra, nån gång ...! Fast just nu kanske KappAhljackan är bäst. Den ser ju verkligen härlig ut, synd bara att det är så svårt att hitta vattentäta byxor till rimligt pris.

    Våran Poppy ser väldigt lycklig ut över sin Elmo. Är det nån mupp eller nåt? Jag har lite dålig pejling, har just jämt lärt mej Iggle Piggle och Hopsy Daisy, jo och så förstås Postman Pat!

    Kram till er alla!

    SvaraRadera