fredag 13 december 2013

Lucia

Efter veckor av sångträning och luciaklädsprövning var det då äntligen dags!
Och två barn på två avdelningar innebär två tåg och lussefika. Upp i ottan!!!

Poppys avdelning var först ut. Och ute skulle vi vara. Att bylta på ett lucialinne och se glamorös ut när man har en overall under är inte det lättaste. Eller att skrida fram när ens föräldrar inte mätt rätt och stövlarna trasslade in sig i nederkanten, ja, det är utmaningar vår 4-åring klarade galant! Stämning med tända lyktor, långt tåg som sjöng i kanon, ja, vi är stolta och det var så fint! Alla minns vi Poppys tåg för två år sen, när hon grät sig igenom tillställningen. Nu sjöng hon och log lyckligt!

Edward hade förberett sig hemma. Ville inte ha tomterdräkt utan han ville vara prinsessa. Vi packade ner allt möjligt, om han skulle ångra sig. Det gjorde han. Ulf satte på klänning och luva. Men sen blev det för konstigt, och Eddie valde att inte delta alls i tåget. Dock nynnade han med från mitt knä. Fika, på båda avdelningarna, och nu är jag på väg till APT med lussefika. Gäller att prioritera, blir nog bara kaffe nu:-)


1 kommentar:

  1. Vilken charmig Poppytärna! Jag har inte hört talas om prinsesstomte tidigare men Eddie är en väldigt fin sådan./Kramar från mormor

    SvaraRadera