torsdag 24 februari 2011

Syskonkärlek

Även om BB släpper hem sina patienter efter bara några dygn nu för tiden, så verkar de vara förtjusta i att kalla dem till återbesök.
Eftersom Edward var aningen gul när han släpptes hem, och viktnedgången var ganska stor, samt att de hörde pysljud från hjärtat så blev han kallad till återbesök både en och två gånger.

Efter första återbesöket så tänkte vi ge doktorerna något att bita i, så E fick sola inomhus i dagarna två för att bli av med sin färgade hy och bli ljusare. Och konstigt nog så fungerade det. Tapper tvångsmatning med både amning och ersättning gjorde även att han la på sig flera gram, och barnmorskan var med andra ord nöjd. Pysljudet ska kontrolleras i nästa vecka. Men där är det nog bara att hålla tummarna som gäller.



Poppy i sin tur börjar förstå för och nackdelarna med att ha en yngre släkting i huset. Kul att leka med, men tar mycket tid från hennes föräldrar. Även om hon älskar att pussa och krama E, så har hon blivit väldigt klängig och uppmärksamhetskrävande de senaste dagarna. Det märks på henne att hon börjar förstå att E är här för att stanna, på gott och ont.


För att få henne på bättre humör får hon hjälpa till med Edwards bestyr. Fixa i ordning hans salvor och blöjor exempelvis.



Och visst är det mysigt att ta en eftermiddagslur ihop?


Och tur att pappas famn räcker för två!

1 kommentar:

  1. Vilka finingar!!!! Men visst är det en omställning att inte längre ha hela uppmärksamheten, får se om det kan bli lite kul att leka med gamla farmor och farfar om några dagar.

    Kram till er alla!

    SvaraRadera