fredag 11 februari 2011

Insnöade

När ska det sluta snöa? Det tog Ulf två timmar att komma till jobbet. Hem fick han ta taxi. Han och grannen samt grannens son skottade vår väg i två timmar. De är inte klara så vi kunde inte köra och handla. Insnöade på riktigt.

Poppy som bara fick vara hemma behövdes dock aktiveras i alla fall. Lite bus i sängen!


Suddig bild, men så full av liv! Och nu passar äntligen klänningen från farmor perfekt! Haklappen ingår inte i klänningen, den är på sen frukost. Och runt midjan ska det vara ett band, men det har fått en ny funktion som halsband, och ligger på ett, av Poppy,  väl valt ställe.


När Ulf kom hem var det dags att installera vår nya digitalbox. Poppy var teknisk support. Vad pottan gör i soffan vet nog bara Poppy. Men för att lugna alla soffsittare så är det pottan från lilltoaletten som hon aldrig använder till annat än att flytta runt.


Efter mycket gnäll och för mycket innesittande lyckades Poppy övertala mig att få prova mina diabetesprylar. Hon vet hur man gör.

3 kommentarer:

  1. Ja, här är tjejen som vet hur det mesta fungerar. Fast det där med pottan i soffan, kanske en pytteliten tankekullebytta?

    Verkligen tur att gamla papsen fick hjälp med dibitalboxen, det hade han garanterat inte klarat utan detta moraliska stöd.

    Kram till er alla, hoppas ni kommer att vara minder insnöade i morgon!

    SvaraRadera
  2. Poppy är så fin i sin nya 50-talsfrilla, jättefin klänning också!

    SvaraRadera