söndag 6 februari 2011

Melodifestivalen

I går var det dags för årets första deltävling av Melodifestivalen. Poppy var tämligen laddad för att för första gången verkligen kunna ta del av när musikhistoria skrivs, men hon tröttnade ganska snabbt när spektaklet väl börjat.

Efter att ha vilat i soffan i någon dryg timme vaknade hon dock till. Det vi framförallt lärde oss igår var att det är dumt att låta barn sova middag vid åtta på kvällen. Poppys redan ganska så sena vanor försköts ytterligare och hon vägrade gå och lägga sig före midnatt.

1 kommentar:

  1. Ja, det är så sant som det är sagt, man lär så länge man lever. Poppy har nu lärt sej att det där med musikhistorieskrivning kanske inte alltid är värt att följa på första parkett. Hon är nämligen en mycket förståndig ung dam och har lärt sej selektera vad i historien som är viktigt att vara med att skriva.

    Gamla föräldrar brukar förr eller senare bli tvugna att den hårda vägen lära sej att sena middagslurar inte är jättekul. Tyvärr är det svårare att lära sej hur sådana skall hanteras, ännu har vetenskapen inte kommit på något sätt att hålla ett icke vakenvilligt barn vaken. Den som kommer på det kan nog räkna med att ha sin försörjning tryggad för framtiden :-)

    Kram till er alla!

    SvaraRadera