tisdag 5 oktober 2010

Poppy i London

Hela familjen har varit i London nu i helgen och hälsat på kusiner och faster och farbror (Poppys alltså, inte vi andras). Eftersom både jag och Helene tagit en hel del bilder så skriver vi varsitt inlägg.


Vi var alltså i Plumstead i London och hälsade på kusinerna Alex och Tristan och deras föräldrar Karin och David. På bilden syns mest Alex, Tristan och Poppy.


Dagarna tillsammans med kusinerna tog på krafterna, och inte bara för Poppan. Stora kusinen Alex blev också han trött då och då. Här gör han faktiskt sitt bästa för att äta middag, men det går mest sådär.


En av alla premiärer under den gångna helgen för Poppan var att hon smakade kaffe för första gången. Det började med att Helene skulle skämta med Poppy och låtsas ge henne kaffe. P var lite för snabb och fick i sig en rejäl klunk. Hon gillade det så mycket att hon fick lite till, men nu får det dröja några år innan nästa provsmakning.


Något som uppskattades lika mycket av hela familjen var besöket på Apples varuhus på Regent Street. Det var stort och det var enormt mycket kul leksaker för alla att pilla på. Poppy gillade nog mest att vi inte slet bort henne från datorn hela tiden.



På fredagen var vi allihop på Maritime Museum i Greenwich. Där åt vi lunch och tittade på leksaksbåtar som rent generellt var lite flådigare än man är van vid. Efter det så gick vi till observatoriet. Det småregnade hela vägen upp (det är backigt) och när vi väl kom upp så hade observatoriet stängt, dessutom hade de av någon anledning låst in meridianlinjen vilket jag tyckte var lite märkligt. Har svårt att tänka mig att någon skulle stjäla den.


Poppy är rent allmänt på gott humör. Den här gången i närbild.


Att vänta på flygplatsen på vägen hem var däremot inte lika roligt.

1 kommentar:

  1. Åh, vilka härliga bilder! Det verkar som ni hann med en hel del, synd bara på regnet och den inlåsta meridianlinjen. Märkligt ...

    Vad gäller kaffeförtjusning så ligger det i släkten, den allra närmsta. Kan visa kort på ung man, ca 1 år, som hade som främsta mål att tömma de sista dropparna ur alla kaffekoppar han kom över. Ja, helst innan det bara var några droppar kvar.

    Jätteroligt att se att ni haft en trevlig helg. Sköt väl om er och ha det så gott. Antar att det trots allt är rätt skönt att vara hemma igen.

    Kram

    SvaraRadera