måndag 11 oktober 2010

Utan strumpor och skor

Att fixa i trädgården är ganska kul. Löven är roliga och prasslar bra, det är varken varmt eller riktigt kallt och björnbären är äntligen mogna och ätklara.

Vi körde till Zeta´s och köpte lite höstväxter.  Lagom utflykt en söndag!

Dock är det svårt att peta i jorden om man måste ha varma vintervantar på sig. Och huvudbonader är ju i vägen och gör så att man inte fryser om öronen. Inget bra, så Poppy bestämde sig för att bara hjälpa till med höstrensningen om hon slapp väl valda ytterplagg. Lyssna noga så kan man hör att hon småsjunger/pratar med blommorna. Hoppas hon kommer utveckla mer gröna fingrar än sina föräldrar.

2 kommentarer:

  1. Oh, vår lilla blåsippa! Och nu kan ni lugnt lämna över ansvaret för trädgården och alla odlingar, det här är helt klart gamla farfars kronprinsessa. Fast han brukade inte sjunga när han rensade ogräs, vad jag kan minnas.

    Mössan är en katastrof, förstår att våran Poppy inte vill ha den. Håller på med nytt försök.

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Men nej, den är inte katastrof alls!

    Det är den som får sitta längst på, eftersom den är lite svårare än andra att dra bort. Och när man sätter på den sitter den bra, men när Poppy skruttar runt och drar i den hamnar den snett och det ser värre ut än vad det skulle kunna vara!

    SvaraRadera