måndag 18 oktober 2010

Sjukling

I två veckor har våran Poppy varit krasslig, ja sedan Londonresan ungefär. Men igår natt bröt det ut på riktigt och nu är vår baby riktigt krasslig. Näsan rinner, ögonen klibbar, röda kinder, det rinnger så mycket att hon måste ha babysjal för att inte bli dyblöt på bröstet, och hon är väldigt trött på dagen, och väldigt osovande på natten.
 

Men lite måste man leka ändå. I morse provade Poppy om gåvagnen duger till mer än att bara gå med.


Att halvstå fungerar utmärkt. Några korta riktigt "ställa sig mitt på vagnen utan stöd" hann hon också med, men de var mer svårfångade på bild.
Sittande Poppy ger lugnare mamma. Men att pilla inne vid hjulet var också spännande, och gjorde mig lite mer uppmärksam.
Att stå på Nalle Puh bilen hann Poppy med att prova när jag började med detta blogginlägg. Vilket resulterade i att mobilkameran åkte fram, nytt fota togs, och inlägget fick ännu ett halvsuddigt Iphone 3gs kort.

1 kommentar:

  1. Men stackars våran lilla marsipanros, slokar hon så? Men vilken tur att det finns lite kraft kvar i benen så det går att klättra en del ibland i alla fall.

    Och har det väl brutit ut ordentligt, förkylningseländet, så brukar det ju trots allt vara första rejäla steget mot tillfrisknande. Hoppas innerligt det går snabbt!

    Hoppas det kommer nåt kul med posten idag. Ja, kul och kul, kanske inte rätt ord men kanske söta mor tycker det är trevligt?

    Kram till er alla!

    SvaraRadera