tisdag 5 oktober 2010

Mera London!

Så äntligen kom vi iväg till London där Poppys kusiner bor! Flygresan gick hyfsat bra, utan terrorister och förseningar.

Tydligen har mina Londonbilder tendens att hamna huller och buller. Efter en lång stund här hemma i soffan med en tjurig Poppy så får korten ligga där de ligger!

Så vi börjar att berätta om vår dag i Greenwich, och givetvis besökte vi observatoriet för att ställa våra klockor i  rätt tid. Regnade gjorde det, och själva observatoriet var stängd, men en trevlig utflykt var det i alla fall! Och vi kunde spana in nollmeridianlinjen bakom gallret!



Vi gick runt på museet och hittade lite gamla kartor. Det här kortet är tillägnat min pappa. Förstora det och läs texten pappa!
Och sen fick vi byta blöja på museet i Greenwich...



Väl hemma pustade Poppy och Tristan ut bland leksakerna!





Även resten av sällskapet passade på att värma sig inne, för vädret var riktigt ruskigt!



Alex leker med en Byggare Bob byggsats.



Tristan leker med en leksaks-tv.  Sådär kul....
Området de bodde i skulle kanske inte skadas av lite upprustning!
Men Tristan är lika glad ändå!


Vädret var dåligt i dagarna tre, så det blev en hel del lek inne för kusinerna.





Men givetvis hann vi med in en sväng till London. Dessvärre så upptäckte vi att Londons tunnelbanesystem var synnerligen trist att färdas i om man har barnvagn. Bara trappor på de flesta stationer, fullt med stressade människor och fulla vagnar.  Dock kom vi tillslut fram till Oxford street. Och trots att vi tog Poppy till världens största leksaksaffär, Hamleys, så tyckte hon att Mac-affären var roligare, en barnavdelning med fri tillgång till datorer som fungerade, som man fick pilla och slicka på!

Och så var resan slut. Poppy vinkar och tackar för uppmärksamheten!

3 kommentarer:

  1. Åh, ännu fler fantastiska bilder! Visst är det världens finaste ungaskock?!? Verkar som våran Poppy hade fullt upp och tyckte det var både kul och intressant att träffa släkten. Och det verkade dessutom ömsesidigt. Ljuvligaste och underbaraste ungarna är det under alla förhållanden, inget snack om saken!

    Kram till alla och envar!

    SvaraRadera
  2. Wow, text också! Det fanns inte med i gårkväll. Eller var det vår gamla dator som inte ville vara med just där och då?

    SvaraRadera
  3. Åh vilka härliga bilder, det syns att ni hade det bra! :)

    Kram från moster giraff!

    SvaraRadera