söndag 27 april 2014

Kalasdag

Solen skiner och dagen lockade!
Vi har minst sagt hunnit med massor!
Dels har Poppy (och Edward en stund) varit på kalas för att fira Estelle och Maja. När jag hängde med mammorna kollade Edward och Ulf in ett hus i Nacka. Som verkade ok, så det bli kanske en till titt för mig där imorgon.
Sen var vi till Plantagen. Efter år (6år!!!) av kompostsamlande har vi kunnat utvidga trädgården med några kvadrat. Hällde på färsk jord, planterade några billiga buskar och sådde gräs. Det gamla staketet revs och dumpades på återvinningscentralen. Mycket jobb, men skönt när man ser snabbt resultat! Under tiden tränade Poppy studsmattetrick med grannbarnen. Eddie hängde på så gott han kunde. 
Sen målade de stenar utomhus. Poppy var alldeles lycklig över att få leka så många timmar med Natalie och Emil. Och som det är med stora barn, det är kul att leka  med småbarnen ibland. Jättekul. Sen glöms de små bort. Detta förstod vår stora lilla Poppy som var alldeles jätteledsen när dagens lek var slut.
Men ändå!!! En sån fin dag! Massa sol och kaffe på altanen! Nästan så man inte vill leta hus, som att vårt hus gör max för att vi ska stanna. Ja, till och med plommonträdet som vi planterade samma sommar vi flyttade hit, för sex år sen, blommade för första gången. Mycket, jättevackert. Huset vill ha oss. Men vad vill vi? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar