måndag 13 december 2010

Julbord på IKEA

Idag kunde vi tyvärr inte gå till öppnis. Jag hade blivit kallad till ett extra ultraljud eftersom de på spec.mvc tyckte att min mage hade växt för lite och att lille Ru kanske skulle bli en dvärg eller nåt. Men väl på ultraljudet så visade sig Ru snarare vara modellen större, 16% över normalkurvan.


 Men vi har även haft roligt idag! Igår upptäckte jag nämligen att man kunde käka julbord på IKEA för en ringa summa av 79kr, exklusive dricka och julmys.

Ulf vägrade följa med, men Alva tyckte att det lät som ett bra förslag och hängde på. Givetvis så var Poppy sugen på att visa Alva sin nya favoritleksak när vi ändå var där.



Och att leka julbord var mycket roligare än att behöva sitta i vagnen och faktiskt äta. Poppy blev så till sig att hon även ville ha Alvas fångst.


1 kommentar:

  1. Så skönt att höra att lilla baby Ru växer ordentligt! Han bör väl vara tämligen stor och vidlyftig vid det här laget, ta sin plats i tillvaron - trots uppenbara begränsningar - och göra sej påmind. Längtar efter att få träffa honom!

    Hm, julbord på IKEA, kan det vara nåt? Hoppas det var gott. Trevligt var det uppenbart enligt den som har mest att säga till om! Den stolen är bara så mysig, förstår att Poppan är helt till sej.

    Ha det så jättegott och sköt väl om er allihop!

    Kram!

    SvaraRadera