torsdag 30 december 2010

Den lilla planeten

Dagens visa ord: Ser du ett skepp eller en champinjon?




Ibland är det svårt att veta vad som rör sig inne i Poppys huvud. Idag föredrog hon att sitta i barnstolen och käka på en rå champinjon, istället för att leka med pappa och en skojig kassaapparat.




Åt hon verkligen? Denna flicka som ofta matvägrar precis allt? Jodå, bildbevis finnes!





Kanske var aptiten uppkommen av det champinjonliknande snöbollshalsbandet? Eller har vår vegankattvakt gett henne några idéer om nya kulinariska trender? Vilket fall så  behövde både hon och golvet (med en och annan överbliven champinjonbit) saneras efteråt. Nemas problemas tyckte Poppy, som älskar att bli dammsugen av vår Ergo Rapido.





Och undersökas måste dammsugaren. Till sin hjälp hade hon både pekfingret samt skohornet (vars funktion ska vara att sitta fastklämd vid lådorna så hon inte ska pilla på farliga knivar, och inte vara dammsugarundersökningsredskap).

1 kommentar:

  1. Men guuuuuu vad ni är konservativa!!!! Kan inte ett skohorn ha dubbla funktioner, jag bara undrar? Vad hindrar från att vara både lådlåsare och dammsugsundersökningsredskap?Förstår inte problemet....!

    Och råa champisar är jättegott, det vet både Poppan och gamla farmor, slår både kassaapparater och mycket annat. Har ni kollat råa potatisar? Gillas i och för sig inte av farmor, men det finns andra som skattar dem väldigt högt.

    Fast visst är det lite mystiskt och smått skrämmande att vår prinsessa gillar dammsugaren. Det finns ingen i denna släkt som känner annat än ren och skär avsky när det kommer till städatiraljer av vad slag det vara månde! Fast det kanske är av övergående natur, tror nog våran Poppy kommer till sans så småningom.

    Kram till alla!

    SvaraRadera