lördag 24 april 2010

Vitsippan ute i backarna står








Idag är Ulf på äventyr i Trollhättan, klassåterträff. Poppy och jag passade på att vara ute i solen och tänka på hur glada vi är att slippa sitta fem timmar i en trång bil!


Vi började dagen med att gå tur till Huddinge C, där det var Huddingedagar. Fullt med folk och ganska rörigt, så vi traskade hem i igen, lika rika som vi kom dit. Eller nästan. Jag tog en TBE-spruta, för fästingrelaterad smitta. Så som jag plockar blåbär på sommar och höstkanten kan det kanske vara bra när man bosatt sig i ett område där smittan finns. Sprutan ska tas massor med gånger för att få full effekt, detta var gång två. Bekvämt när vaccinationsbussen stod mitt på torget!

Väl hemma satt vi ute i trädgården i flera timmar, pratade i telefon med syrran, spanade in vitsipporna som vi har i slänten, smakade lite på torra löv, lekte med katten och...Poppy satt för första gången utan stöd! Kanske inte det mest stabila sittandet i historien, men ändå! Hurra Poppy!



Och en bild från gårdagens banangrötmåltid. Så söt så den måste komma med! Poppy gillar banangröt!















Även Stålis tycker att våren är kommen!



Hon hade på sig sin Molooverall, ett riktigt bra traderafynd, och i överigt samma kläder som igår, inkl Trumpettestrumporna. Vad är då dessa strumpor för något? Jo, små söta grejer som ser ut som dockskor ungefär.

3 kommentarer:

  1. Våran marsipanros, vitsippa, gullgris.... Blir alldeles till mej ...

    Odd Mollykoftan går fruktansvärt långsamt, men gör så gott jag kan. Kanske, kanske inte ...

    Kranm!

    SvaraRadera
  2. Förresten vadå banangröt? Missat nån bild?

    SvaraRadera
  3. Femte bilden=banangrötsbilden!

    Klart att Odd Mollyn går lååångsamt. Du har ju 10000 saker på gång. Och den är ju lite mer jobb på än Poppysrumpor:-) Bara tanken på att någon kan snickra ihop en sådan själv gör mig grön av avund. Och eftersom lapparna ska ha olika färger blir den kanske roligast i väntan på olika garnsnuttar?

    SvaraRadera