måndag 26 april 2010

Barnvakt






Igår kom Ulf hem efter Trollhätteturen, med ett stort paket kläder från farmor Lena. Hurra!

Efter hemkomsten stressade vi direkt iväg till babysimmet. Hon provade sitt första frisim under vatten, dvs att vi släpper henne lite snabbt under vattnet. Hon klarade det med bravur!

Idag har vi provat kläderna. Oh vad underbara! Klänningen är lavendellila och passade helt perfekt! Den fick mig även nostalgisk för den påminde lite om de tröjor som min farmor stickade åt mig när jag var liten. Vet inte om det var bomullsgarnet eller själva mönstret, men den fick mig i alla fall att drömma om forna tider. Ponchon var också en riktig hit! Mönstret var helt fantastiskt med "gömda" blommor, och Poppy var förtjust över ett plagg som man kunde dra på utan för mycket bök. Spana in de matchande strumporna! Kappan som vi också fick är underbar, men kom inte med på bild idag.

Efter modeshowen fick vi underhållning av grannbarnen. Nathalie, 6år, och Emil, 7 år. Nathalie har erbjudit sig att sitta barnvakt någon dag, men vi föredrar nog att vänta 10 år eller så. Jag försökte göra trädgårdsarbete med istället blev det iphone-demo och sångstund. Hann dock göra en ganska ojämn cirkel runt vårt ena körsbärsträd, med stenar och kartong under för att skydda mot ogräs som tar näring från trädet. Får se hur det ser ut när det satt sig, nu ser det mest skevt och underligt ut.

1 kommentar:

  1. Så roligt att det passade vår finaste tjej!!!

    Vilket härligt, somrigt väder ni tycks ha, hoppas det håller i sej ett slag.

    Tror faktiskt våran Poppy kommer att bli en stor simstjärna, med massor av os-medaljer!

    Kram till er alla

    SvaraRadera