måndag 18 juni 2012

Nytt kök

Edward och Poppy älskar att leka i leksakskök. Så när vi hittade detta på Blocket, kunde vi inte stå emot detta drömkök. Designat och snickrat åt sin förra ägare som nu fyllt fem. Det är ett skafferi och en bänk och en hylla, i bästa kvalitet, lackerat för att vara extra slitstarkt. Skafferiet har fina hyllor, fulla med köksrelaterade saker. Dessutom fick vi spis, vask, micro, diskmaskin, kaffebryggare, diskställ, bestick, tallrikar, fat, glas, kastruller, stekpannor, förkläde, grytlappar, köksredskap och  massa mamma massa massa mat. Den extra spisen till vänster är faster Karins gamla, slitna, något skeva favorit. Vi bestämde oss för att behålla den, eftersom våra två mästerkockar alltid måste tillaga  precis samma sak precis samtidigt.

Förövrigt:
Poppy har lärt sig att säga "kiss och bajs" på dagis. Hon kiknar av skratt när hon säger det, och igår skrek  hon det så högt hon kund enär vi var och handlade.
Resultatet är att även Edward lärt sig säga "kiss och bajs", även han hysteriskt skrattande. Vet han vad det betyder? Förstår han varför det är kul? Nja, men min reaktion räcker gått.

1 kommentar:

  1. Linnea är väldigt avis på köket! Hon får trösta sig med en lekstuga som ska målas inuti i nyansen "Barbie". Kiss o bajs åldern fortsätter i allafall till 4 år....Kram Soile

    SvaraRadera