måndag 11 juni 2012

Flashback

NEJ!

Bloggen är inte död. Den har bara varit sovande någon månad eller så. Men eftersom Ulf väckte den tidigare idag, är det ju lika bra att skaka liv i den på riktigt nu genast.

Låt oss börja med helgen före vår avresa till Thailand. Vi var i Göteborg och Trollhättan. I brist på Trolliskort blir det lite Liseberg och Slottskogen. Man kan ju tycka att vi är galna och är där helgen före vår långresa. Och jo, så här i efterhand blev det lite mycket på samma gång. Poppy blev lite förvirrad av allt packande.  Jag var också förvirrad och har ställt in kameran på att skriva datum på korten. Bah, irriterande dumt.




Liseberg började lite nervöst. I kön till ponnykarusellen lyckades Poppy springa iväg mot något djur hon ville sitta i. Vi tappade bort henne för kanske 30 sekunder. Bland de längsta i mitt liv. Därför var vi alla lite förvirrade när vi sedan kom upp i elefantsadeln.


Bäst tyckte nog båda om Kaninbåtarna. Lugna, harmoniska och massa vinkande kaniner överallt. 


Flygande elefanterna var spännande. Och att få åka själv med moster Anna gjorde upplevelsen ännu större.


Ansiktsmålning gör söta ungar lilaglittriga.


Dagen efter kom även mormor och morfar till Gbg. Vi valde att ta oss till Slottskogen med alla Singers och en blivande. Den blivande hade nog roligast av alla.


Eftersom de små tyckte bäst om djuren som var bakom galler, och blev ganska skrämda av frigående installationer. 
Sen bar den hem till Stockholm, och dagen efter väntade 14 timmars på flyget.

1 kommentar:

  1. Det var mysigt och roligt att träffa er i Trollhättan! mycket skratt... Man kan inte tro att vissa har bla flyg och båt fobi. Vi har upplevt liknande på Liseberg. Markus då 4 år var borta minst 15 minuter (tror jag) innan vi hittade honom. Skulle just kalla på vakt, polis,brandkår när han dök upp med en snäll tant. Kram Soile

    SvaraRadera