onsdag 2 november 2011

Inga blåbär

Våra finska grannar har gjort i ordning sin uppfart och lagt sten istället för gropig asfalt. Därför ville vi styla upp biten längs garaget, så att det inte skulle första den fina utsikten. Plantagen hade den goda smaken att ha 70% på alla växter, så vi slog på stort och köpte lingon för hela slanten. Dessutom donerade grannarna lite, eller snarare väldigt mycket kärleksört för att förgylla planterandet.

Några lingon fick vara kvar på buskarna, men väldigt många åt Poppy upp, de föll verkligen henne i smaken. Snäll som hon är försökte hon även dela med sig till  Eddie. Det gick sådär,



Och vad är det som skymtar bakom Poppy? Vår nya bil såklart! Världen finaste Volvo v70-09-disel. Inkl allt, parkeringshjälp fram o bak, nyckellös, handbromslös, skinnklädsel mm mm mm. Så väldigt nöjda. Har kört den i en månad nu utan att krocka eller skrapa den, så snart är det dags för en presentation av vår nya familjemedlem.

Eddie åt kärleksört. Några blad. Även om Poppy var duktig på att uppmärksamma kosten och gång på gång drog undan blad som stack ut från hans mun. Länga armar, och han nådde växter han inte borde nå.  När vi kom in var han väldigt röd om kinderna. Vi googlade snabbt om de var giftiga. Inte alls.  Tack o lov!

1 kommentar:

  1. Men Poppy... är inte lingon supersurt och beskt så där direkt från plantan?

    SvaraRadera