onsdag 30 november 2011

Familjemiddag

Som tidigare nämnts var vi i Trollhättan och hälsade på farfar i helgen. I lördags hade vi dessutom gammelfarmor och, hm..., gammelfarbror på middag.


Min morbror Gunnar och mormor Inga träffade barnen för första gången, om vi undantar min mammas begravning. Middagen avlöpte väldigt väl med riktigt snälla och glada barn.


Mormor, eller gammelfarmor beroende på vem det gäller, kramar om Eddie, som är lite avvaktande.


Farfar Jan och Eddie kom så väl överrens att Eddie till och med gick med på att bli passad en stund medan vi andra tog en sväng på stan.


På lördagen han vi också med en vända till Vänersborg där det var julmarknad, och blåsigt. Där stötte Poppy på sin livs första jultomte. Mötet gick på det hela taget mycket bra och nu är hon helt betagen av tomtar.


På vägen hem i söndags stannade vi till på rastplatsen Viggen utanför Lidköping. Förutom ett Viggenplan på en pidestal var det inte mycket som lockade om man ska vara ärlig. Framförallt var det väldigt, väldigt blött...


Vi stannade också i Laxå. Där hade brandkåren bestämt sig för att visa upp sig på den rastplats som verkar vara ortens centrum istället för att vara ute och ta hand om nedfallna träd eller vad som nu kunde komma av stormen Berit. De delade ut reflexer och ballonger och man fick provsitta brandbilen. Poppy hade nog varit mäkta stolt om hon bara begripigt vad det handlade om.


Vi passade också på att äta där. Eddie är inte den som är den när det gäller mat i vanliga fall heller, men det visade sig att han var synnerligen förtjust i allt som McDonalds hade att erbjuda. Om det är bra eller inte är en annan fråga.


Väl hemma var det första advent. Poppy hade totalkoll på att man skulle blåsa ut ljusen. Direkt.

1 kommentar:

  1. Hej

    tack för ett trevligt besök! Ha det bra tills vi hörs igen.
    Hälsningar
    jan

    SvaraRadera