torsdag 22 juli 2010

Stammisar

Igår kväll fick Popy hög feber, 39,8. När den inte hade gått ner vidare mycket på morgonen och hon dessutom hade gråtit en massa under natten kontaktade vi vårdcentralen som såklart tyckte att vi skulle åka in till deras närakut. Vårt "favvo" ställe som var urusla på att ta urinprov när Poppy var 6-månader (se tidigare inlägg).

Vi åkte in och som vanligt skickade de oss vidare.Den här gången trodde de att Poppy hade tarmvred så vi fick åka akut till barnsjukhuset i Solna.

Såhär såg Poppy ut under natten och morgonen.

Men väl framme i Solna piggnade hon till. Hon såg inte det minsta sjuk ut under första undersökningen.


Spanar in fingrarna och lekar med pappa.


Är superpigg, till skillnad från sina slutkörda föräldrar.

Och efter mycket om och men blev hon faktiskt lite ledsen igen när doktorn kom, som konstaterade att hon var förstoppad. Något vi vetat sedan lång tid tillbaka, och funderat på en massa. Nu hade det stoppat till rejält, så ett lavemang senare, hade vi en trött men tömd Poppy. Tömningen var bra, men nog något man tycker vårdcentralen kunde klarat av.

Ännu en dag på sjukhus/vårdcentral/väntrum. Vi borde få vip-kort till kaffeautomaten.

1 kommentar:

  1. Stackars vår lilla prinsessa, och stackars, stackars lilla prinsessans föräldrar! Så skönt att det trots allt inte var något värre, även om det verkligen är illa nog. Hoppas innerligt att ni snart får bukt med eländet permanent.

    Kram till er alla tre, hoppas ni får sova lugnt och länge i natt!

    SvaraRadera