torsdag 29 juli 2010

Bildbevis


Som Helene lovade i en kommentar i går så kommer det nu bildbevis på att det finns en snok. Kan tillägga att den ligger på behörigt avstånd från allt och alla, jag var tvungen att använda 300-objektivet för att få en vettig bild. Den ligger och sover...


Som Helene själv skrivit är hon lite skeptisk mot ormar (och ormliknande ting, och ting som inte är så ormliknande, som pinnar som ligger på vägen). Poppy brydde sig inte nämnvärt utan sprattlade på i Helenes famn.


Sen hittade hon ett snöre...


...och Helene sprutade vatten, länge.

Kan tillägga att det är väldigt kul att ta bilder med ett i alla fall lite halvrejält objektiv. Allt har en tendens att se lite papparazzi ut. Som det här:

3 kommentarer:

  1. Grymt bra bilder! Jag tror snoken har det gott där i riset och den har nog inget större problem med väta, med tanke på att den är just en snok :)

    SvaraRadera
  2. Tur för snoken, för det regnar som fan just nu. :)
    (Tackar och rodnar!)

    SvaraRadera
  3. Håller verkligen med ovanstående talare, väldigt bra bilder! Tycker faktiskt snoken är fin ...

    Men klart inte lika fin som våran Poppa, hon är allt finast. Och visst blir man glad när man hittar något som liknar garn, fråga gamla farmor, hon vet. Ska snart börja lära Poppy sticka, tror det kan vara dags vilken dag som helt nu.

    Kram!

    SvaraRadera