onsdag 26 maj 2010

Fingerfärg




När jag matat Poppy med gröt de senaste dagarna har jag upptäckt att hon blivit överförtjust om det kommit större droppar på bordet. De är utmärkta att kleta runt med, och hennes del av bordet har förvandlats från furu till grötgrått. Därför tyckte jag att det var en bra idé att prova på fingerfärg på öppnis idag.





Även Alva provade, men tyvärr konstaterade Alvas mamma att Alvas verk var svårsålt, så även Poppys, så det blir nog inget annat galleri än mormors eller farmors väggar.






















Efter var det skönt att få bada i stor badbalja! Och inte ser flickebarnet så vidare magert ut? Pigg är hon också. Köpte i alla fall uvi-teststickor för att själv kolla läget, ska göras ikväll. Har inte hunnits med än eftersom vi även varit på bokcirkel idag och diskuterat "Oscar Waos korta förunderliga liv". Underbar bok för alla som är eller varit nörd, och har en speciell plats i hjärtat till doctor Who, politik, rollspel och tragiska oskulder.

1 kommentar:

  1. Åh, det gläder ett farmorshjärta, ännu en stor konstnär i vardande! Kultursnobbar som vi är förväntar vi oss kulturella stordåd av alla våra barnbarn, på ett eller annat sätt. Fingerfärg är en lysande uppföljning på grötmålning, det säger alla konstproffessoren.

    Puss och karam till vår favorittjej! Har förresten gjort en basketkänga till henne, fast det heter nog inte så längre. Men det behöver hon väl på sina joggingturer?

    SvaraRadera