lördag 14 juli 2012

Johan och Carrie

Ibland får vi besök av det finare slaget. I veckan har Johan och Carrie varit på besök, hela vägen från Boston. De är så härliga personer båda två, och barnen bara älskade att leka med dem. Johan busade...




Carrie målade. Till skillnad från de otydliga alster som Ulf och jag ibland försöker skapa, blev Poppy överlycklig över Carries talang, och det första hon sa på morgonen var "Jag vill att Carrie ska måla Mumindalen till mig". Att Carrie inte hade en aning om hur Mumindalen såg ut, och skapade teckningen efter bara en blick på en haklapp, gjorde oss inte mindre imponerade. På kvällen kom Alice och Benjamin på besök. Alice hade med mat och lagade en helt fantastisk middag hemma hos oss. Lyx. Lyxmat. Och vår present från Johan och Carrie, lyxchoklad från Flickorna Kanold (se längst fram på ena bilden) gjorde att jag gick upp de kilo jag gått ner de senaste året.



 Tyvärr är underbart kort. Efter tre dagar åkte de hem. Det kändes väldigt jobbigt, så fina människor, så långt borta. Men med två veckor kvar på semestern har vi många aktiviteter kvar att klara av. Den senaste veckan har vi därför  haft första parkett vid stranden när ett flygplan landade med ett bröllopspar! Det kändes lite skumt att sitta i bikini när folk skred ner i långklänning kavaj.

Igår plockade vi jordgubbar. Trots idogt letande har vi inte hittat något självplock i närheten, så kilopriset blev högt eftersom vi får till Järna. Regnet hängde i luften, och först när vi även  ätit och lekt vid Järna kulturhus, kom åskan. Men en mysig utflykt blev det!




1 kommentar:

  1. Då är det ju inget annat att göra än åka till RIKTIGA mumindalen innan semestern tar slut. Det måste ju vara en baggis efter Thailandsresan. Resan måste ju Poppy o Edward förtjäna efter flitigt plock i jordgubbslandet. Hoppas på sol gör Soile

    SvaraRadera