tisdag 31 juli 2012

I mörkaste Östergötland

Vi har varit på en kort turné runt om i landet. Målet var moster Anna och morbror Stefans bröllop i Göteborg (mer om det senare) men på vägen dit passade vi på att stanna till på Kolmården. Vi har inte varit där förut och på det hela taget var det fantastiskt bra.

Vi var där i två hela dagar tillsammans med Alva, Mona och Jonas. Under den tiden hann vi med en massa djur, delfinuppvisning, en stor lekpark, linbanesafari (två gånger) och Bamses Värld. Utan tvekan populärast var Bamses Värld där man inte bara kunde leka bland Bamse och hans vänners hus och se på dockteater utan också som lök på laxen få en kram av Bamse och Skalman.

Till en början var både Poppy och Edward lite avvaktande inför de stora figurerna, men ganska snart vågade de sig fram och fick både klappar och kramar.


Det var också kul att gå i den lite väl ambitiös hinderbana som fanns hos Bamse och hans vänner.

Om ni undrar varför det här inlägget är kliniskt fritt från djur så beror det antagligen på att det var det som barnen var minst intresserade av. Kanske är lejonen roligare nästa år.

1 kommentar:

  1. Huvudsaken att barnen hade kul och inte blev vettskrämda av stora uppstppade figurer. Kommer ihåg när vi var på Nordens Ark för 100 år sedan. En kopparorm på skogsvägen och en stor gräshoppa på parkeringen var det bästa på den resan...Igår var vi på Hunneberg mellan skurarna o plockade blåbär. Linnea hittade 9 högar med älgbajs. Kram Soile

    SvaraRadera