tisdag 28 februari 2012

Vår i luften!

Efter en tre veckor lång djupvinter börjar solen äntligen värma och vi tog tillfället i akt att vara ute så mycket vi orkade i söndags. Mest på Hågelby Gård som stoltserar med både ett minizoo och en rätt kul lekplats, men också i vår egen ganska snöfria trädgård.


På Hågelby Gård har man inga vanliga gungor, däremot har de några konstiga dubbla gungor som verkar komplicerade och en sån här stor gunga. Stor nog för nästan hela familjen att klättra upp i. Det kan tilläggas att Edward inte såg så skeptisk ut hela tiden.


Poppy och Edward passade på att inviga rutschkanan för säsongen i trädgården. Väldigt kul, även om Eddie tyckte att multna löv och isrester var väl så spännande.


Helene passade på att åka iväg och göra lite ärenden, något som Poppy tog fasta på i sitt musikaliska skapande.


Lite märklig bild, men jag kan inte låta bli att ge er ett bildbevis på att Poppy faktiskt lyckats hjälpa Eddie på med en strumpa helt själv.

1 kommentar:

  1. Härligt när det går åt RÄTT håll och det blir ljusare för varje vecka. Hoppas det blir ljusare i sinnet också för gamla tanter. Ja Poppy verkar vara en riktigt duktig storasyster. Kram Soile

    SvaraRadera