måndag 23 maj 2011

Tumlaren


Vi fortsätter att fly från hemmet och dess kaos. Att låta målare fixa 50% av ens boendeyta märks mer än väl. Fint blir det, men nu är det jobbigt. Vi höll oss hemma tills att Poppy hade sovit sin förmiddagslur. Sen mötte vi Betty vid rådsparken. Hönorna flockades under bordet, väl förtrogna med mängden smulor när två småttingar käkar lunch. Småttingarna i sin tur tappade koncentrationen helt från maten, och stirrade på kacklandet under bordet istället.





Sen var hela familjen på föräldramöte på Poppys dagis där hon ska börja i augusti, Guldfisken avdelning tumlaren. Verkar riktigt bra. Det går 18 barn på tumlaren varav 6 st är dryga året när de börjar, kanon med så många småkompisar! Nu ska vi besöka dagiset och leka med gruppen på deras lekplats, som en inskolning före inskolningen.

- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

  1. Jag lider verkligen med er. Hur angelägen man än är att hantverkarna ska komma och jobba så är det gräsligt störande att ha dem i huset! Hoppas det flyter på bra, så att det inte tar längre tid än nödvändigt.

    Skönt att ni har skapligt väder, så ni kan vara utomhus. Kan tro att hönor under bordet kan distrahera den hungrigaste :-)

    Låter himla bra med dagis, och att ni redan nu kan börja med lite mjukstart.

    Kram till er alla!

    SvaraRadera