söndag 22 maj 2011

Jomenjavisst!

Den senaste tiden har vi haft lite funderingar på att flytta. Närmare pendel, lekplatser, separat ingång för Ulfs företag, alla sovrum på samma våning, kvällssol på altanen, ja börjar man leta anledningar är de lätta att hitta. Och OM rätt hus dyker upp, vill vi vara redo, om det nu sker imorgon eller om tre år.

Genom ett erbjudande på nätet hittade vi billiga målare. För i princip samtliga rum behövdes piffas till. Jag var livrädd att de inte skulle hålla måttet, vi har ju lite dålig erfarenhet av hantverkare...men de två dagar de tunisiska killarna har varit hos oss är bara toppen, de är trevligare och bättre än förväntat. De gör "de lilla extra" på eget bevåg. Gillestuga, hall, trappa, vardagsrum, tvättstuga och tak och alla dörrar och lister för 16 000kr inkl rot avdrag,ex material. Och jo, de fönsterkarmar, dörrar och lister som vi kämpade med själva efter de förra målarnas dumhet, gör de om av bara farten.

Så vi håller oss undan för att inte andas in för mycket slipdamm. I förrgår var vi i stan och träffade Anna och Tage. Poppy var så trött efter att ha busat med målarna att hon sov sig igenom Odenparkens lekplats. Sleep play, nytt ord.

Var ju tvungna att visa upp vagnen oxå. Men solskyddet hamnade visst uppochned.







Hemma målade vi med vattenfärger, inspirerad av målarna.







Eddie tränade sen på armlyft, något han inte gjort för mycket. Han har varit ständigt snuvig sen rs-historien och det blir värre av magläge.






På kvällen fixade vi lite i trädgården. Observera Poppys sura viftande. Kan gå på vingligt underlag på stenmur själv! Klädsel, Eddies Molo-tröja st 56. Poppy väger nu 9,2kg, Eddie väger 6,2kg. De kan ha samma blöjstorlek!




Vad mer har vi hittat på! Hummm...jo jomenvisst, igår var ju Tage på besök!





Posted using BlogPress from my iPhone



2 kommentarer:

  1. Åh, jätteunderbart att höra om allt! Hurra för bra målare, hurra för Eddie som är så stor och redig, hurra för Poppy som kan gå på vingligt underlag - men lite taskigt läge att sova sej igenom en lekplats!

    Och så jättekul att det äntligen blev av att Tage kom på besök!

    Kram till er alla!

    SvaraRadera
  2. Ser fram emot att se alla underverk nästa gång man är på besök :) Hus som barn!

    SvaraRadera