måndag 18 april 2011

Dymmelmåndag

Dymmelmåndagen måste firas. Och dessutom var det strålande sol idag. Och med rinnande näsa på både Poppy, Edward och Alva, så de bör inte beblandas inomhus med friska osnoriga barn.

Därför vi bestämde oss för att tillsammans med Alva ta en tur till den omtalade Aspuddsparken. Där det utlovas både stora och små djur.

Först hittade vi små killingar, kaniner och getter. Solen gassade och båda flickorna hade solhatt! Poppys, en present från Soile i Trollhättan är fortfarande lite stor, men väldigt fin i färgen!

Sen hittade de en katt. Poppy som är en van kattägare visade Alva hur man klappar fint.


Efter mycket lek tog vi oss en tur till ICA Kvantum, inte så mycket för att handla som för att åka kundvagnsbil och kolla på aporna. Som ett gratis lekland. Med en utgångsavgift på många hundra, för det är svårt att gå in i en mataffär utan att komma ut med massa saker man glömt att handla tidigare. Fullkornssmörgåsrån, Tom och Jerrykex, citronrån, mini oreo, söta hårsnoddar, ja listan kan bli lång. Ja just det, köpte grönsaksbuljong också.



Hemma fick Poppy skutta runt utan skyddsutrustning (mot skrap på kläder och brännande sol). Eddie låg undangömd för solen största delen av dagen och fick inte dela Poppys nyvunna frihet när vi kom hem.  Poppy tyckte lite synd om honom och gav (läs slängde) väl valda Duplofigurer och bollar till honom där han satt  i bilbarnstolen.

1 kommentar:

  1. Så ljuvligt härligt det ser ut! Måtte nu det nyvunna vårvädret hålla i sej ett slag, i alla fall tills rinnande näsor inte längre hindrar umgänge med andra.

    Längtar!!!

    Kram till er alla.

    SvaraRadera