torsdag 7 april 2011

Poppy till er tjänst!

Igår var det inte fint väder mitt på dagen. Då brukar man inte fika utomhus om man nu ska fika. Inte i början på april. Men Poppy, Edward och Alva som hade släpat sig hela vägen till  Zetas trädgårscafé hade inget val. Med barnvagn fick vi inte käka inne, och vi var så suga på deras goda soppa och bröd. Så vi år ute, sittandes på lammplädar och fleecefiltar runt om oss. Efteråt var vi lite kalla, och belöningen för att ungarna hade varit snälla, var ett besök på Toys 'R' us.

Alva tyckte att Poppy behövde en boll. Men vilken skulle hon välja? Utbudet var större än hon kunde drömma om.


ja, det var så mycket skoj att titta på, så Poppy nästan somnade på plastbordet. Men hon hade en vaksam Alva, som väckte och förklarade att det fanns många fler spännande saker att provleka med.


Vi hann även med en tur till Jula. Där fyndade vi en borste för att göra altanen bollvänlig. Poppy förstod snabbt vad arbetet gick ut på. Om ni behöver en egen altansopare kan ni hyra henne för 250 kr/timme, Rut-avdraget fixar vi.


Efter allt slit var det läggdags. Poppy hjälpte till även då. Om ni behöver en supernanny ställer Poppy gärna upp även på detta, dock får ni betala OB på kvällar och helger samt under Bolibompa-tiderna.


Goda referenser finns, exempelvis Edward, en nöjd kund.

Hårt arbete, och tillslut somnade mina små tuffingar tillsammans.


Tro det eller ej, men kortet är inte arrangerat.


2 kommentarer:

  1. Det var en tuff dag! Men redig är hon verkligen, våran Poppy. Inte mycket hon backar för minsann. Tar henne rakt av, t o m utan RUT-avdrag!

    Självklart tar allt detta slit och släp på krafterna, till slut finns det bara inga fler. Men tack och lov laddas ju batterierna rätt kvickt, så man kan börja om från början :-)!

    Kram till er alla!

    SvaraRadera
  2. Vad lik dig, Helene, Eddie har blivit!

    SvaraRadera