måndag 3 september 2012

Låtsas ett varv för mycket

Idag var vi en stund på en väldigt fin lekpark i Tullinge. Det var fantastiskt fint väder och det var synd att sitta inne och uggla tyckte vi. Lekparken har några söta hus, gungor av olika sorter och en otroligt stor klätterställning.

Det första som händer när vi kommer fram är att Poppy drar in Edward i en liten paviljong, de sätter sig på en liten bänk och stirrar rakt fram.

- Vad gör ni?, frågar vi.
- Ser på tv, svarar Poppy.

Tydligen var det ett program om djur. Jag tror att de såg giraffer och en del annat. Säkert spännande och lärorikt, men jag tycker ändå att man kan göra roligare saker på en lekplats när solen för en gångs skull skiner.


För övrigt så gick Edward på dagis "på riktigt" för första gången idag. Inskolningen är slut och nu har vi helt plötsligt två dagisbarn, det känns faktiskt ganska märkligt. Och Eddie trivs riktigt bra, idag ville han över huvud taget inte gå hem.

1 kommentar:

  1. Harligt att dagis gar bra for Eddie. Alex gar tillbaka till skolan pa torsdag! Han haller pa att driva mig till vansinne, han klattrar pa vagarna! kram till er allihop,

    SvaraRadera