måndag 19 mars 2012

Historien om Någon


Vi har varit på teater! Poppy och Alva släpade med sig sina fäder och gick och såg Historien om Någon. En väldigt bra föreställning om ett snöre, och dessutom mycket bra musik. Poppy satt som fastklistrad under i alla fall två tredjedelar av (den 30 minuter långa) föreställningen och behövde bara marginellt mutande för att vara lugn under slutet också.


Poppy tyckte det var fullkomligt fantastiskt med alla barn, vagnar och rent allmänt folk som trängdes i foajen innan föreställningen.


Efter föreställningen var vi så klart tvungna att gå på restaurang. Tyvärr är bettet Poppy tar i den här bilden i stort sett det enda hon fick i sig av den där burgaren.


Eddie hade inte riktigt förståelse för alla Poppys vedermödor under dagen och tyckte att hon istället för att sova borde lyssna på när han spelade lite på ko-ljuds-keyboarden.


Väl uppe bakade vi chockladbollar.


Den här gången var Eddie mer tillmötesgående, och dessutom rätt trött själv, så de kröp ihop i en liten hög och somnade.


Poppy har skaffat sig ovanan att gå upp väldigt tidigt på helgmornarna, och dessutom vägra gå ut med mamma. Så det är bara att krypa upp vid halv sjutiden också på söndagsmornar. I fredags skaffade vi ett "pippitält" som Poppy fullkomligt älskar så väl upp var hon på strålande humör och satt och sjöng tillsammans med Nalle.

1 kommentar:

  1. Ja ja nästa vecka blir det inte förrän halv åtta som Poppy vaknar, kan man hoppas! Kram Soile

    SvaraRadera