torsdag 11 november 2010

Betty, Bilbarnstol, Barnens IKEA

Poppy har haft några intensiva dagar.

Idag var hon på besök hemma hos Betty. Betty hade många spännande leksaker, och ett bord som var helt perfekt att leka titt-ut under.


Men inte nog med det. I går var det miniöppnis, dvs lekhörnan på IKEA. Bättre lekplats är svår att hitta. Rutschkanan var en favorit. Lite svår att ta sig upp i bara.



Tillslut gav hon upp och väntade på att rutschbaneservicepersonalen skulle rycka ut. Igen. Om igen. Och igen. Och en gång till. Igen.



Och även om bvc klagar på att Poppy växer för lite, har hon nästan vuxit ur sin första bilbanstol. Så vi har köpt en ny. Britax Hi way. Det är en "budget" bilbarnstol för "bara" 2700kr. Relativt lätt, relativt enkel att montera. Men framförallt så gömmer man det riktiga bilbältet under stolen, så man slipper ha det i vägen när Poppy ska in och ut ur stolen. Vår var brunguldig! Ska räcka till Poppys femårsdag, så hon får vara lite försiktig med majsbågarna och annat snask under bilresorna framöver.


1 kommentar:

  1. Så härligt att livet leker för våran Poppy! Och härligt att hon nu säker och trygg kan ta sej mellan alla skojsigheter. Stolen ser mäkta imponerande ut.

    Kram till alla!

    SvaraRadera