tisdag 23 november 2010

Öppna förskolan


Den senaste veckan har det egentligen inte hänt så mycket och det har därför också varit rätt så snålt med uppdateringar här på bloggen. Men i dag var i alla fall Poppy på öppna förskolan. Inte den som hon och Alva brukar gå till i Fullersta utan den i Stuvsta. På tisdagarna är det nämligen "Pappagrupp" där. Pappagrupp på öppna förskolan verkar inte skilja sig nämnvärt från den helt normala öppna förskolan mer än att alla pappor går dit en given tid, en given dag. Därför är det mycket mer både barn och vuxna än normalt. Det är också mer demografiskt homogent.


Öppna förskolan i Stuvsta har stora, fina, ljusa lokaler som barnen kan stoja omkring i. Det finns också ett litet garderobsliknande blindtarm till utrymme. Där föredrar de flesta av barnen att vara. Så även Poppy som finns någonstans i de lägre segmenten av barnen på bilden.


Just på den här bilden stöder sig Poppy som vanligt mot något tryggt och fast när hon går. Men de senaste dagarna har hon tagit allt fler små stapplande steg utan att hålla sig i. Det nuvarande rekordet är fyra eller möjligen fem steg innan hon sätter sig pladask. Men uppenbarligen kommer det inte att dröja länge förrän vi måste barnsäkra mycket större delar av huset.

1 kommentar:

  1. Det ser allt väldigt kul ut! Våran Poppy har fullt upp. Och det är inte dåligt med så många steg ute alldeles själv i stora, vingliga världen.

    Kram till er alla!

    SvaraRadera