lördag 27 november 2010

Besök hos Tage


Igår var vi och hälsade på hos Tage, Anna och John i tassemarkerna utanför Rimbo i en fantastiskt fin röd stuga. Poppy var enormt glad över att få träffa Tage igen eftersom de inte setts sedan i somras. Under kvällen fick han många blöta pussar av Poppy, själv verkade Tage något mer avvaktande.

Vi andra hade också en trevlig kväll, men mer fokuserade på sällskapet, god mat och gott vin. Så mycket att det inte blev tid till mer än en snabb bild på Tage och hans pappa John.


Idag har vi varit på badhuset, storhandlat och förberett lite inför morgondagens födelsedagsfirande. Bland annat har vi bakat kakor och Poppy blev ganska upprörd när hon bara fick provsmaka en liten bit och inte en hel kaka.

1 kommentar:

  1. Sicken fin liten kille, ja så liten är han inte längre. Hm, konstigt att han inte till fullo uppskattade Poppys pussar?!? Blir kanske populärare längre fram?

    Ja det var då ett elände att inte få en hel kaka. Jag känner med vår stackars lilla Poppyloppa i hela kroppen. Jag hade blivit helt ifrån mej om jag bara fått smaka en liten bit, så det så!

    Tänker så på vår stora, fina ettåring i dag. Hoppas det blir ett dunderkalas med alla möjliga trevligheter, både vad gäller folk, paket och godsaker!

    Kram till er alla!

    SvaraRadera