måndag 7 juni 2010

En dag i Gnesta


I lördags började dagen med lite provsmakning. Poppy testade för första gången att äta blåbär, något hon uppskattade till fullo, mycket bättre än tonfisken eller vad det var som var huvudrätt.


Efter lunch så åkte vi för att hälsa på Mattias, Sara och Beatrice i Gnesta. Mattias och Beatrice väntar på att Poppy ska komma i ordning i vagnen och sedan på väg...



...på en promenad med båda familjerna och Jeanette som också var i Gnesta och hälsade på familjen Eldros...


...ned till Gnestadagen. Gnestadagen verkar vara årets begivenhet i trakten och Gnestaborna gick fullkomligt man ur huse för att fira, eller mingla eller äta korv eller vad man nu gör under Gnestadagen. Att det inte syns att det är mängder med folk beror helt enkelt på att det var så otroligt mycket folk inne i centrum att det var omöjligt att få upp kameran.


Väl inne bland alla marknadsstånd och langosserveringar (de hade två, vi var väldigt sugna men köerna var alldeles för långa). Däremot hittade vi en fantastiskt snitsig grön body med handtryckta myror på. Det är otroligt vad de hittar på nu för tiden. Som lök på laxen så fanns det också matchande hakklapp. Självklart köpte vi ett komplett kit till Poppan.




På kvällen gick vi och hälsade på Cammi och Anders och Betty. Men det är en annan historia. Och dessutom så glömde vi ta med kameran.

1 kommentar:

  1. Wow, det låter verkligen som en riktigt härlig dag, och vilka jättebra bilder! Fast man måste nog vara tämligen närvarande där och då för att känna till Gnestadagen. Men å andra sidan, har ni hört talas om Aqua Blå festivalen? Nä, trodde väl det. Men den var den stora begivenheten i Vänersborg i helgen, och det var så stort så det till och med lät sig höra talas om i Trollhättan, det ni.

    Men gillar ni langos kan ni väl komma hit till Falldagarna? Det osar langos över hela stan då, och det finns nog fina bodiesar också.

    Kram till er alla!

    SvaraRadera