torsdag 17 juni 2010

Äntligen Skansen

Idag skulle vi in till riktiga Stockholm City med Alva! Vi tänkte spana in både prinsessbröllopsfesten och Skansens getter.

Efter en tuff promenad med mycket folk i vägen tog vi en välbehövlig lattepaus. Poppy och Alva har samma intressen (fötter), därför är de så bra vänner!
Väl på Skansen såg inte Poppy en jättesöt älgkalv.

Även Alva tyckte det fanns viktigare saker att titta på.


Och Poppy såg inte en hel fårskock.
Även om en killing krockade med vagnen, var foten mer spännande.


Poppy såg dessutom varken vargen, sälen eller björnarna. Men var lika glad ändå och vill visa att den nya ponchon även kan fungera som klänning!

2 kommentarer:

  1. Ja kära hjärtanes, mycket är det att stå i! Men man måste faktiskt prioritera, besluta vad som är viktigast, har högsta prioritet och sedan gå vidare efter de riktlinjerna. Det går faktiskt inte att splittra uppmärksamheten hur mycket som helst, då blir det inte någon ordning på någonting! Ja voijne, voijne ...

    Kapuchongen ser lite liten ut, får nog ta och notera det för kommande projekt. Jätteroligt att den tycks fungera för övrigt.

    Kram till er alla!

    SvaraRadera
  2. Men nej! Kapuchongen är perfekt! Vore den stötte skulle den liksom alla andra huvudvariante, glida av! Den är helt prefekt! Liksom basketkängorna...glömde visst skriva det, men måtten är perfekta!

    SvaraRadera